Mannen die naar bomen staren – The Movie

Vorig jaar zijn de twee Duitse komieken, Uli en Suso vanaf onze camping het bos in gegaan om twee weken te overleven in de wildernis. Ze hebben hun avontuur vastgelegd en er een echte film van gemaakt. Mannen die naar Bomen staren is te bekijken via de Youtube link hier onder. (De film is Duitstalig maar Youtube kan voor ondertiteling zorgen).

In mei 2022 wagen de heren Boettcher en Engelhardt zich in de wildernis van de Karpaten. Ze wilden twee weken in het bos doorbrengen, ver weg van de verworvenheden van de moderne wereld, om een ​​duidelijk beeld te krijgen van hoe het leven zou zijn zonder deze verworvenheden. Hoe de beschaafde mens zich voelt zonder beschaving. Welke verlangens, inzichten en problemen zouden er opduiken. “Men who stare at trees” is een onderzoeksproject voor Uli Boettchers toneelprogramma “Auszeit”, dat in oktober ’22 in première ging.

 

Contact Now
%d bloggers like this: