Camper Adventure Romania

Wil je Roemenië verkennen met een Volkswagen camper busje? De mooiste plekken van het land bezoeken en slapen waar het uitkomt. Bezoek onze camping en vele andere mooie plekken in Transsylvanië…

Camping in Romania. Kamperen in Roemenie met een volkswagen busje. Rent a camper van in Romania.
Happy Camping Life

We kunnen Camper Adventures Romania aanbevelen als een prachtige manier om het land te verkennen. Met deze busjes kom je op de mooiste plekken en kan je overal in Roemenië kamperen. Joris en Babynke zijn goede vrienden van ons. Een jong Nederlands stel met een fantastisch initiatief om VW busjes te verhuren in Roemenië. Ze doen dit vanuit Timisoara in het het Zuidwesten van het land.Camper Adventures Romania. Kamperen in Roemenie met een Volkswagen busje. Roemeens kampeer avontuur.

Afgelopen september hadden we zelf de kans om Roemenië te verkennen met een van hun busjes. Dit was een fantastische ervaring die we niet snel zullen vergeten. We kunnen dit dan ook aan iedereen aanbevelen!

Sunrise at the Black Sea coast. Camping in Romania. Kamperen in Roemenie. Rent a camper van. Volkswagen busje huren.
Sunrise @ the Black Sea
Contact Now
%d bloggers like this: